Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Beste tester,

Dat je bereid bent om mij feedback te geven betekent veel voor me.  Jouw deskundigheid en mening zijn voor mij van grote waarde. Altijd en nu in het bijzonder. Dank je wel!

Als tester heb je een mail met instructies ontvangen. Als je deze mail niet hebt ontvangen en graag de online training ‘Ga beter om met je brein’ wil testen klik dan de blauwe aanmeld button.

Als je de instructies wel hebt ontvangen klik dan de gele button en begin met testen van de training.

met vriendelijke groet,
Wilco Wolven

In ‘Ga beter om met je brein’ leer je hoe uitgebreid jouw bijna oneindige geheugencapaciteit is. Je leert hoe je beter omgaat met je brein. Hoe je een kei wordt in geheugentechniek. En je leert ook hoe je snellezen onder de knie krijgt en alles over focussen. Hoe je probleemoplossend, kritisch – en creatief denkt komt aan bod in een apart hoofdstuk.

Om de inhoud van de training te zien moet je geregistreerd zijn. Eenmaal ingelogd kom je in een overzicht waar je alle trainingen ziet die voor jouw beschikbaar zijn.

Als je op een training klikt dan zie je een korte inleidende tekst en daaronder de Training Inhoud.

Op dit moment is de Training in ontwikkeling. Pagina’s hebben de status ‘onder beoordeling’. Dit betekent dat hoofdstukken beschikbaar zijn voor testen.